2011. augusztus 30., kedd

Gyuricza Péter: Kossuth-, Állami és Széchenyi- - Jelenlegi ára: 13 710 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kossuth-, Állami és Széchenyi-díjasok, 1948-2008 1-2. köt. A könyv listaára: 14900 Ft. Leírás:
Hatvan évvel ezelőtt, 1948. március 15-én (az 1848-as forradalom centenáriumán) vehette át Mekis József, a Salgótarjáni Acélgyár munkásigazgatója Tildy Zoltán köztársasági elnöktől az első Kossuth-díjat. Ezt követte több mint másfél ezer kitüntetés-átadás és ugyanennyi az 1963-tól 1990-ig létező Állami Díj és az azt felváltó Széchenyi-díj keretén belül. E legmagasabb állami elismerések és a hozzájuk kapcsolódó jogszabályok, dokumentumok kötetbe rendezése korábban a negyven- és ötvenéves évforduló alkalmából történt meg. Ezúttal a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szerkesztői két kötetbe gyűjtötték az összesen 2536 (egyet 1952-ben megvontak) díjazott személy (a szocialista brigádtagokkal együtt majdnem háromezer a díjazottak száma) adatait. A két kötet korszakhatára az Állami és Széchenyi-díj váltása, az 1990-es év. A feldolgozás az évenkénti (tizenöt alkalommal nem adományoztak díjakat) ünnepségekhez kötve történik a díjazottak betűrendjében, rövid fényképes életrajzzal és a díj odaítélésének indokával. A halálozási adatok tekintetében a kézirat lezárásának dátuma 2008 áprilisa. A hat évtized Kossuth-, Állami és Széchenyi-díjasairól, a rangos elismerések alapításának és odaítélésük körülményeiről teljes áttekintést nyújtó kiadványt kimutatások, statisztikák, valamint az elismerésben részesültek díjak szerint csoportosított névmutatója zárja. ISBN: 978-963-9722-43-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 13 710 Ft

Az aukció vége: 2011-09-01 21:55
. Gyuricza Péter: Kossuth-, Állami és Széchenyi- - Jelenlegi ára: 13 710 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése